Vuoden 2023 hallitus

Puheenjohtaja: Martti Leino
Sihteeri ja Tiedotusvastaava: Jenni Halme
Urheiluvastaava ja VPJ: Rudolf Salminen
Venevastaava: Jiri Nakola
Koulutusvastaava: Meeri Pääkkö

Vuoden 2023 toimihenkilöt

Rahastonhoitaja

Nana Kallio

Yhdenvertaisuusvastaava

Iida Matilainen

Venetoimihenkilöt

Santeri Junnila
Elias Kokko
Mikko Vaaranmäki

Sometoimari

Lotta Fager

International Ambassador

Alp Bingol

Kipparikurssivastaava

Tommi Mehtonen

Hallituspestien kuvaukset

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja johtaa kerhon hallituksen toimintaa sekä edustaa kerhoa. Viime kädessä vastuussa hallituksen toiminnasta, vaikkakaan mikromanagerointi tai “kaiken itse” hoitaminen ei olekaan tarkoituksenmukaista tai edes mahdollista. Vaatii hyvää delegaatiokykyä sekä kokonaiskuvan hahmotusta.

Sihteeri

Sihteeri vastaa kerhon kokousten sekä hallituksen kokousten pöytäkirjoista. Voi vastata myös esim. kokoustilojen varaamisesta.

Rahastonhoitaja

Rahastonhoitaja vastaa kerhon rahaliikenteestä, pitää yllä talouden kirjanpitoa sekä valmistelee talousarvion ja tilinpäätöksen. Hommaa pestissä on melko tasaisesti läpi vuoden, ja sitä voi tehdä pitkälti oman aikataulun mukaan. Pesti vaatii kykyä toimia oma-aloitteisesti, tarkasti ja vastuullisesti.

Tiedotusvastaava

Tiedotusvastaava vastaa kerhon tiedotuskanavista (some, sähköpostilistat, nettisivut). Luonnollisesti sometietoisuus ja jonkinlaiset kuvankäsittelytaidot ovat plussaa. Tärkeintä tässäkin pestissä on kuitenkin ajan tasalla pysyminen ja kokonaiskuvan hallinta.

Tapahtumavastaava

Tapahtumavastaava vastaa mm. kerhoiltojen sekä yleiskokousten tilavarauksista sekä tarjoiluista. Tapahtumista on mahdollista muokata oman kiinnostuksensa ja osaamisensa mukaisia. Tarjoiluihin voi halutessaan laittaa aikaa ja vaivaa vaikka leipomalla, mutta ihmiset ovat oikein tyytyväisiä pitsaan ja sipsiinkin.

Venevastaava

Venevastaava on veneenhoitotiimin johtaja. Venevastaavan tulee olla perillä veneiden kunnosta ja korjaustarpeista, mutta kaikkea ei ole tarkoitus tehdä itse. Veneitä on useita, mutta myös tekijöitä riittää. Myös venekohtaista vastuuta voi jakaa valitsemalla jollekin veneelle oman vastaavan. Tärkeintä pestissä on kokonaiskuvan ylläpito ja delegointi. Venevastaava vastaa myös veneiden laskun ja noston organisoinnista.

Koulutusvastaava

Koulutusvastaava vastaa Navigoinnin Opettajien kurssien organisoimisesta. Myös purjehduksen alkeiskurssin sekä kipparikurssin organisointi kuuluvat koulutusvastaavan tehtäviin. Kurssien luennointiin saa apua kerhon jäseniltä ja aikaisemmilta koulutusvastaavilta. Lisäksi koulutusvastaava järjestää tai organisoi jonkun järjestämään tarpeen mukaan muuta koulutuksellista sisältöä, kuten ensiapu- tai pelastautumiskursseja. Tehtäviä voi myös jakaa yhdelle tai useammalle koulutustoimarille.

Haluatko mukaan venetiimiin tai muihin tehtäviin?

Lähetä viestiä jollekin hallituslaisista tai osoitteeseen pii-board@lists.tuni.fi!