*Unfortunately this course requires moderate Finnish skills*


Purjehduskerho Pii järjestää syys-lokakuun aikana purjehduksen alkeiskurssin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet, eikä aiempaa purjehduskokemusta tarvita. Kurssin striimattava ja tallennettava teoriaosa järjestetään 15.9. klo 17.30-19.30. Läsnäoloa vaativa rastikierros pidetään 16.9. klo 17.30-19.30. Myös teorialuennolle voi halutessaan osallistua paikan päällä. Teoriaosa sekä rastikierros pidetään Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella.

Kurssin luennolla ja rastikierroksella käydään läpi veneilyyn liittyviä perustaitoja, kuten navigointia, väistämissääntöjä, solmuja ja muita tarpeellisia taitoja. Kurssi sisältää myös 3 tunnin purjehduksen, joka järjestetään syksyn aikana Näsijärvellä kerhon kahdella veneellä.

Purjehdus on yleisten mielikuvien mukaan harrastuksena melko hintava, mutta alkeiskurssi ei tyhjennä lompakkoasi, sillä hinta on 20 €/hlö. Kurssille osallistuminen vaatii Purjehduskerho Piin jäsenyyden, jonka hinta on opiskelijoille loppuvuodeks 7 € (norm. 15 €). Jäsenmaksun voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen aukeaa 6.9. klo 12.00. 

Kurssin käyminen ei ole edellytys kerhoon liittymiselle tai kerhon purjehduksille osallistumiselle, mutta toimii hyvänä pohjana purjehdusharrastuksesta kiinnostuneille.


TL;DR

MITÄ? Purjehduskerho Piin purjehduksen alkeiskurssi

MISSÄ? Striimatttava ja tallennettava teorialuento sekä rastikierros Hervannan kampuksella, kurssipurjehdukset Näsijärvellä kerhon kahdella veneellä. Tarkempi luento- ja rastikierrospaikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin sähköpostitse.

MILLOIN? Etäluento 15.9. ja rastikierros 16.9. klo 17.30-19.30. Lisäksi 3 h purjehdus syys-lokakuun aikana.

MITÄ MAKSAA? Kurssi 20 €, kerhon jäsenyys opiskelijalle 7 €.


HUOM: Ethän tule fyysistä läsnäoloa vaativiin tilaisuuksiin kipeänä, tai mikäli epäilet altistuneesi koronavirukselle. Muista myös hyvä käsihygienia sekä yliopiston koronaohjeistukset.