Näsijärven veneiden kesäpaikka

Kesäisin Ida ja Ada sijaitsevat Naistenlahdessa invalaiturin paikoilla 26 ja 36 Merimarinan edessä. Laiturille on vapaa pääsy ja avainta ei tarvita. Laiturille löytää navigoimalla osoitteeseen Poijukatu 5. Älä käytä navigoinnissa hakusanaa Naistenlahti, sillä tuolla hakusanalla voit päätyä lahden väärälle puolelle.

Julkisilla lähistölle pääsee Nyssen linjalla 2. Polkupyörille on tilaa laiturin lähistöllä.

Pysäköintiä varten laiturin edustalla on 30 minuutin kiekkopaikkoja. Nämä sopivat esimerkiksi veneen lastaamiseen. Pidempiaikainen pysäköinti on mahdollista läheisellä niin kutsutulla K-Marketin parkkipaikalla osoitetta Käpytie 4 vastapäätä. Pysäköitäessä tulee huomioida parkkipaikan eri alueet eri mittaisille pysäköinneille eri viikonpäivinä. Alueella on paikkoja, joihin voi pysäköidä koko viikonlopuksi (kiekolla perjantai klo 14 – maanantai klo 8) sekä paikkoja, mihin voi pysäköidä milloin tahansa 24 tunnin ajaksi. Pitkän viikonlopun pysäköintiin alueella ei ole mahdollisuutta. Pysäköintipaikkojen suurpiirteinen sijainti on esitetty alla olevassa kuvassa

Huomaathan, että pysäköinnin liikennemerkki 24h tarjoittaa vuorokauden sallittua pysäköintiä, eikä ympärivuorokautista. Viikonlopuksi tulee pysäköidä alueelle, jossa arkisin vaaditaan kiekkoa klo 8-18, mutta viikonloppuisin pysäköinti on vapaata.

Näsijärven veneiden talvipaikka

Ida ja Ada talvehtivat Näsijärven purjehdusseuran venepaikoilla lähellä Jänissaarta osoitteessa Jänissaarenkatu 6. Paikalle pääsee Nyssen linjoilla 9, 19 ja 12. Paikalla on runsaasti pysäköintitilaa. Alueelle päästäkseen tarvitsee avaimen joita kerholla on käytössään kaksi kappaletta.

Piidan kesä- ja talvipaikka

Piidan kotisatama on Pansion pienvenesatama. Kesäisin vene on C-laiturin paikalla C61. Talvisin vene on sataman länsireunamilla ns. uudella puolella. Satamaan pääsy vaatii avaimet, joita kerholla on käytössään toistaiseksi vain yksi kappale. Satamaan pääsy tulee siis organisoida huolella. Aluella on reilusti vapaata pysäköintitilaa ja lähistölle pääsee myös julkisilla kulkuneuvoilla.