Jäsenluokat

Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki Tampereen korkeakouluissa opiskelevat. Varsinaisena jäsenenä voit toimia kerhon hallituksen jäsenenä ja olet äänivaltainen kerhon yleiskokouksissa. Varsinaisen jäsenen kalenterivuosittainen jäsenmaksu on 5 €.

Alumnijäsen

Alumnijäseneksi voivat liittyä kaikki purjehduksesta kiinnostuneet, jotka eivät opiskele Tampereen korkeakouluissa. Alumnijäsenet eivät voi toimia kerhon hallitusessa, mutta toimihenkilöiksi ryhtyminen on mahdollista. Alumnijäsenen kalenterivuosittainen jäsenmaksu on 20 €.

Kannatusjäsen

Kerhon toimintaa voi tukea myös liittymällä kannatusjäseneksi, jolloin jäsenmaksu on vähintään 50 euroa. Kannatusjäsenet eivät voi toimia kerhon hallituksessa, mutta kuten alumnijäsenet, hekin voivat ryhtyä toimihenkilöiksi. Myös yritykset ja yhdistykset voivat liittyä kannatusjäseniksi, jolloin jäsenmaksu on 150 €.

Liittyminen

Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä omat tietonsa oheiseen lomakkeeseen. Kerhon hallitus voi hylätä jäsenhakemuksen esimerkiksi puutteellisten tietojen vuoksi. Jäseneksi hyvksymisestä ei erikseen ilmoiteta, joten voit pitää iteäsi kerhon jäsenenä jäsenmaksun maksettuasi. Jäsenhakemus lähettämisen jälkeen näet linkit purjehduskalenteriin sekä kerhon sähköposti, WhatsApp ja Telegram-ryhmiin. Avaa linkit uusiin välilehtiin painamalla ctrl-näppäintä hiirellä klikatessasi, jotta saat liityttyä kaikkiin ryhmiin. Purjehduskalenteri kannattaa tallentaa kirjanmerkkeihin. Alla on kuvakaappaus selventämässä, miten saat liityttyä Piin sähköpostilistalle. Lisätietoa jäsenyydestä voi kysellä sähköpostitse pii-board@lists.tuni.fi.

Sähköpostilistalle liittyminen

Sähköpostilistalla tiedotetaan Piin tapahtumista ja purjehduksista, ja se on Piin virallinen tiedotuskanava. Saat linkin sähköpostilistalle liittymistä varten jäsentietolomakkeen täyttämisen jälkeen. Täytä tietosi sivulle oheisen kuvakaappauksen ohjeiden mukaisesti. Linkin saat myös hallitukselta lähettämällä viestin osoitteeseen pii-board a lists.tuni.fi.

Jäsenmaksun maksaminen

Kerhon jäsenten tulee maksaa jäsenmaksunsa kuluvan vuoden toukokuun loppuun mennessä. Mikäli jäsenmaksu ei ole toukokuun lopussa maksettuna, katsotaan jäsenen eronneen kerhosta.

Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen:
Tilinumero: FI18 5730 0820 8787 22
Viitenumero: 22208
Summa: Varsinainen jäsen 5 €, alumnijäsen 20 €, kannatusjäsen väh. 50 €

Mikäli maksat useamman jäsenen jäsenmaksun kerralla, jätä viitenumero täyttämättä ja täytä kaikkien jäsenmaksunsa maksavien nimet viestikenttään.