Jäsenluokat

Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki Tampereen korkeakouluissa opiskelevat. Varsinaisena jäsenenä voit toimia kerhon hallituksen jäsenenä ja olet äänivaltainen kerhon yleiskokouksissa. Varsinaisen jäsenen kalenterivuosittainen jäsenmaksu on 20 €.

Alumnijäsen

Alumnijäseneksi voivat liittyä kaikki purjehduksesta kiinnostuneet, jotka eivät opiskele Tampereen korkeakouluissa. Alumnijäsenet eivät voi toimia kerhon hallitusessa, mutta toimihenkilöiksi ryhtyminen on mahdollista. Alumnijäsenen kalenterivuosittainen jäsenmaksu on 50 €.

Kannatusjäsen

Kerhon toimintaa voi tukea myös liittymällä kannatusjäseneksi, jolloin jäsenmaksu on 100 euroa. Kannatusjäsenet eivät voi toimia kerhon hallituksessa, mutta kuten alumnijäsenet, hekin voivat ryhtyä toimihenkilöiksi. Myös yritykset ja yhdistykset voivat liittyä kannatusjäseniksi, jolloin jäsenmaksu on 150 €.

Liittyminen

Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä omat tietonsa kide.app sivustolla ja suorittamalla samalla jäsenmaksun. Kerhon hallitus hyväksyy hakemukset kokouksissaan yhdistyslain vaatimusten mukaan. Jäseneksi hyvksymisestä ei erikseen ilmoiteta, joten voit pitää iteäsi kerhon jäsenenä jäsenmaksun maksettuasi. Liittymissivustolle pääset täältä.

Seuraavaksi sinun täytyy itse liittyä kerhon sähköpostilistalle, jotta pystyt osallistumaan toimintaan. Onnistuneen liittymisen jälkeen sinulle pitäisi tulla tervetuloa-viesti, jossa on linkit purjehduskalenteriin sekä Telegram-ryhmiin. Purjehduskalenteri kannattaa tallentaa kirjanmerkkeihin. Mikäli haluat maksaa jäsenmaksun tilisiirrolla tai sinulla on muuta kysyttävää jäsenyyksistä, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse pii-board@lists.tuni.fi.

Sähköpostilistalle liittyminen

Sähköpostilistalla tiedotetaan Piin tapahtumista ja purjehduksista, ja se on Piin virallinen tiedotuskanava. Liittymällä listalle saat linkit kaikkeen muuhunkin tiedotukseen. Listalle voi liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen pii-members-subscribe a lists.tuni.fi  (viestin sisällöllä ei ole väliä).

Jäsenmaksun maksaminen

Kerhon jäsenten tulee maksaa jäsenmaksunsa kuluvan vuoden toukokuun loppuun mennessä. Mikäli jäsenmaksu ei ole toukokuun lopussa maksettuna, katsotaan jäsenen eronneen kerhosta. Jäsenmaksu maksetaan lähtökohtaisesti kide.appin kautta