Järjestämme purjehduksia myös opiskelijayhteisön ulkopuolisille yksityishenkilöille ja organisatioille Tampereella. Purjehdusreissu on oivallinen ohjelmanumero esimerikiksi polttareihin tai yrityksen tiimipäiville. Purjehduselämys sopii myös syntymäpäivälahjaksi.

Järjestämillämme purjehduksilla on aina mukana pätevät kippari sekä gasti (eli miehistönjäsen), joten veneen käsittely hoituu tarvittaessa kokonaan ilman vieraiden apua. Tarjoamme kuitenkin vieraille mahdollisuuden osallistua kaikkeen tekemiseen veneellä ja oppimaan purjehduksen perusteita. Veneemme ovat katsastettuja ja varusteltuja turvallista purjehdusta varten. Veneiltämme löytyy veneilyliivit purjehduksille osallistujille.

Suunnittelemme kaikki purjehdukset aina tapauskohtaisesti. Purjehdus voi olla yksinkertaisimmillaan muutaman tunnin lenkki Tampereen keskustan edustalla, mutta voimme myös esimerkiksi pysähtyä luonnonsatamaan paistamaan lettuja tai nauttimaan muita herkkuja. Lähtö- ja saapumissatamat voidaan sopia erikseen eteläisellä Näsijärvellä. Veneidemme yhteenlaskettu maksimikapasiteetti on 10 vierasta.

Purjehduksen hinta vaihtelee henkilömäärän ja halutun ohjelman mukaan. Kysy tarjousta sähköpostitse pii-board@lists.tuni.fi.