Valitettavasti tämän vuoden kurssi on jo täynnä. Voit kuitenkin liittyä jäseneksi ja osallistua purjehduksille, vaikka sinulla ei olisikaan aikaisempaa purjehduskokemusta. Kipparit neuvovat miehistönjäsenille tarpeelliset asiat enne satamasta lähtöä.

Spinnu, jiippi, skuutti… Kuulostavatko sanat tutuilta? Oletko aina halunnut oppia purjehdusslangin? Vai haluatko upean harrastuksen, jossa voit nauttia auringosta tuulenvireessä keskellä järveä? Jos näin on, tämä kurssi on loistava juuri sinulle!

Pii järjestää 18.05.2019 klo 9-14 purjehduksen alkeiskurssin TTY:llä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet, eikä aiempaa purjehduskokemusta tarvitse olla.

Kurssin teoriaosalla käydään läpi veneilyyn liittyviä perustaitoja, kuten navigointia, väistämissääntöjä, solmuja ja muita tarpeellisia taitoja. Kurssi sisältää myös käytännön harjoittelua, joka järjestetään touko- ja kesäkuun aikana Näsijärvellä.

Purjehdus on tunnetusti kallis harrastus, mutta alkeiskurssi ei tyhjennä lompakkoasi, sillä hinta on vaivaiset 20€/hlö. Kurssille osallistuminen vaatii Purjehduskerho Piin jäsenyyden, mutta jäseneksi voi liittyä ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu on vain 5€, ja sen maksettua pääset seilaamaan Piin aluksilla koko kesäksi. Voit liittyä jäseneksi täällä.