*Unfortunately this course requires fluent Finnish*

Purjehduskerho Pii järjestää touko-kesäkuun aikana purjehduksen alkeiskurssin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet, eikä aiempaa purjehduskokemusta tarvita. Kurssin striimattava ja tallennettava teoriaosa järjestetään 25.5 klo 18-20. Läsnäoloa vaativia rastikierroksia pidetään ulkoilmassa 1., 2. ja 3.6. klo 18-20, joista osallistujilla on mahdollista valita mieluisin (jokaiselle rastikierrokselle on 9 paikkaa). Kunkin rastikierroskerran maksimiosallistujamäärä on 9 kurssilaista, ja rastikierrospaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Rastikierrokset järjestetään Hervannassa, alustavasti Ahvenisjärven liepeillä. 

Kurssin etäluennolla ja rastikierroksella käydään läpi veneilyyn liittyviä perustaitoja, kuten navigointia, väistämissääntöjä, solmuja ja muita tarpeellisia taitoja. Kurssi sisältää myös 3 tunnin purjehduksen, joka järjestetään kesäkuun aikana Näsijärvellä kerhon kahdella veneellä.

Purjehdus on yleisten mielikuvien mukaan harrastuksena melko hintava, mutta alkeiskurssi ei tyhjennä lompakkoasi, sillä hinta on 20 €/hlö. Kurssille osallistuminen vaatii kuitenkin Purjehduskerho Piin jäsenyyden. Kerhon jäsenmaksu on opiskelijoille 15 €, minkä voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksun maksettuasi pääset seilaamaan Piin aluksilla koko kesän ajan.

Kurssin käyminen ei ole edellytys kerhoon liittymiselle tai kerhon purjehduksille osallistumiselle, mutta toimii hyvänä pohjana purjehdusharrastuksesta kiinnostuneille. 

TL;DR

MITÄ? Purjehduskerho Piin purjehduskurssi

MISSÄ? Etäluento, rastikierros Hervannassa, ja kurssipurjehdukset Näsijärvellä. Tarkempi rastikierrospaikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin sähköpostitse. 

MILLOIN? Tallennettava etäluento 25.5. ja rastikierros 1., 2. tai 3.6. klo 18-20. Lisäksi 3 h purjehdus kesäkuun aikana. Ilmoittautuminen alkaa 13.5. klo 12.00

MITÄ MAKSAA? Kurssi 20 €, kerhon jäsenyys 15 €

HUOM: Ethän tule fyysistä läsnäoloa vaativiin tilaisuuksiin kipeänä, tai mikäli epäilet altistuneesi koronavirukselle. Muista myös hyvä käsihygienia sekä maski rastikierroksella.