KURSSI TÄYNNÄ! Seuraava kurssi on tarkoitus järjestää taas keväällä heti purjehduskauden alussa. Syksylle on vielä suunnitteilla maksuttomia lyhyitä kokeilupurjehduksia, joten seuraa tiedotustamme somessa ja yliopiston kanavissa. Huomaa myös, että alkeiskurssin käyminen ei ole vaatimus kerhon jäsenyydelle tai kerhon purjehduksille osallistumiselle. Kipparille kannattaa toki viestillä ilmoittaa hyvissä ajoin jos on ensimmäinen purjehdus edessä 🙂

Purjehduskerho Pii järjestää syyskuun aikana purjehduksen alkeiskurssin Hervannan kampuksella. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet, eikä aiempaa purjehduskokemusta tarvita. Kurssin videoitava teoriaosa järjestetään 7.9. klo 17-19. Läsnäoloa vaativia kuivaharjoituksia tehdään seuraavalla viikolla samaan aikaan (14.9. klo 17-19). 

Kurssin kahdella teoriakerralla käydään läpi veneilyyn liittyviä perustaitoja, kuten navigointia, väistämissääntöjä, solmuja ja muita tarpeellisia taitoja. Kurssi sisältää myös käytännön harjoittelua, joka järjestetään syys-lokakuun aikana Näsijärvellä kerhon kahdella veneellä.

Purjehdus on yleisten mielikuvien mukaan harrastusten hintavimmasta päästä, mutta alkeiskurssi ei tyhjennä lompakkoasi, sillä hinta on 15 €/hlö. Kurssille osallistuminen vaatii kuitenkin Purjehduskerho Piin jäsenyyden. Kerhon jäsenmaksu on 10 €, jonka voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksun maksettuasi pääset seilaamaan Piin aluksilla vielä syksyn ajan.

Kurssin käyminen ei ole edellytys kerhoon liittymiselle tai purjehduksilla käymiselle, mutta toimii hyvänä pohjana purjehdusharrastuksesta kiinnostuneille. 

MITÄ? Purjehduskerho Piin purjehduskurssi
MISSÄ? Hervannan kampuksella (kurssipurjehdukset Näsijärvellä) Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin. 
MILLOIN? 7.9. ja 14.9. klo 17-19. 
MITÄ MAKSAA? Kurssi 15 €, kerhon jäsenyys 10 €

HUOM: Ethän tule fyysistä läsnäoloa vaativiin tilaisuuksiin kipeänä. Muista myös hyvä käsihygienia sekä yliopiston ohjeistukset tiloissa liikkumisesta.