Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tosu-ilta / Planning Evening for year 2021

lokakuu 22 klo 17:00 - 23:00

Miltä kerhon toiminnan pitäisi näyttää vuonna 2021 ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako hallitustoiminta tai haluatko vaikuttaa kevyemmin?

Illan tarkoituksena on kerätä koolle Piin jäseniä ja kerhon toiminnasta kiinnostuneita. Suunnitteluillassa to 22.10. on tarkoitus hyödyntää syksyn 2020 jäsenkyselyä (ei vielä lähetetty) ja pohtia yhdessä tulevaa toimintaa mm. jäsenmaksuja, hallituspestejä, taloutta yleisesti. Kyseessä ei ole sitoutumispakko hallituspestiin, vaan voi tulla vain heittelemään ideoita ja viihtymään seurassa. Olit sitten uusi, vanha tai mahdollisesti tuleva jäsen, olet erittäin tervetullut.

Tule ja anna äänesi kuulua! Lisää tiedotusta tapahtumasta myöhemmin sähköpostilistalla, tarkoitus on myös mahdollistaa jonkinlainen etäosallistuminen.

*** In English ***

Now you have a great opportunity to have an influence on what the Sailing Club Pii does! We arrange a 2021 planning evening on Thursday 22nd of October from 5 pm to 11 pm.

The main point of the evening is to get together with the members of Pii and the people who are interested in our sailing club. We are going to look at the results of the member poll (not open yet) and discuss how to build the future of the club based on the answers. Furthermore, there are some interesting positions on the board to be filled. You can also just come and give some ideas meanwhile enjoying the company. Whether you are an old, new or a prospective member of Pii, you are very welcome.

Come and let your voice be heard! More information will be sent to the email list later. 

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 22
Aika:
17:00 - 23:00

Tapahtumapaikka

Tiedotetaan myöhemmin
Tiedotetaan myöhemmin
Tampere,