Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Itämeren pitkä purjehdus

27 kesäkuun klo 00:00 - 30 heinäkuun klo 00:00

Perinteinen heinäkuulle sijoittuva Piin Pitkä -purjehdus suuntautuu tänä vuonna kotimaan rannikkoa pitkin pohjoiseen. Kaikki kerhon jäsenet ovat tervetulleita, kunhan on joskus tutustunut purjehduksen alkeisiin (esim. Piin alkeiskurssi käytynä). Mikäli viimeisestä purjehduksesta on vierähtynyt jo aikaa, niin sekään ei haittaa, vaan tässä on erinomainen tilaisuus kerrata unohtuneita asioita ja kehittää nykyistä taitotasoa. Yöpyminen tapahtuu veneissä ja yöt vietetään pääosin vierasvenesatamien laiturissa.

Kerhon kolmannen veneen (sy Piida) kotisatama on Turun Pansiossa, mutta tällä kertaa purjehdus alkaa ja päättyy Kustavin vierasvenesatamaan. Purjehdus jakautuu viiteen legiin, joiden välissä vaihdetaan koko miehistö.

Alustavat vaihtopaikat:

Legi 1: su 27.6. Kustavi -> su 4.7. Merikarvia

Legi 2: su 4.7. Merikarvia -> su 11.7. Vaasa

Legi 3: su 11.7. Vaasa -> pohjoisin kääntöpiste -> su 18.7. Vaasa

Legi 4: su 18.7. Vaasa -> la 24.7. Pori

Legi 5: la 24.7. Pori -> pe 30.7. Kustavi

Vaihtosatamat valitaan siten, että sinne pääsee autolla ja jokaiselle legille pyritään järjestämään kipparien toimesta kimppakyyti Tampereelta. Tarkat vaihtopaikat ja ajat sovitaan legikohtaisesti kipparin kanssa. Miehistönvaihto tapahtuu iltapäivän-alkuillan aikana siten, että seuraava legi lähtee purjehtimaan aikaisin seuraavana aamuna (ellei legin kipparit toisin sovi).

Gastipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yleinen ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 25.5. klo 21:00

 

Tiedot

Alkaa:
27 kesäkuun klo 00:00
Loppuu:
30 heinäkuun klo 00:00